Hera stopcontacten

HERA STOPCONTACTEN TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN Bij ons vindt u het breedste assortiment aan Hera stopcontacten tegen de allerscherpste prijzen. Ook uw Hera stopcontact snel geleverd door de keukenmarkt.

2 artikel(en)

per pagina


2 artikel(en)

per pagina

Hera-stopcontacten


Hera-stopcontacten geven uw keuken een moderne exclusieve uitstraling en zijn verkrijgbaar in een kunststof behuizing met een look van rvs (inox) of aluminium. Een Hera-stopcontact is erg veelzijdig en laat zich op vele plekken monteren: zowel boven- als onderin een hoek, op het werkblad, onder een bovenkast, het is allemaal geen enkel probleem. De montage gaat erg eenvoudig door middel van schroeven en een aansluitkabel wordt standaard meegeleverd. Hera-stopcontacten beschikken over een dubbele contactdoos, waarmee u in de keuken niet snel stopcontacten tekort zult komen. 

De maximale totale belasting van een Hera-stopcontact bedraagt 3680 Watt. De meeste apparaten die veel stroom verbruiken, zoals waterkokers en koffiezetapparaten, kunnen daardoor probleemloos en veilig tegelijkertijd gebruikt worden. Hera-stopcontacten zijn voorzien van 2000 mm, 16 Ampère aansluitkabel met ongemonteerde randaarde-stekker. 

De meeste artikelen kunnen uit voorraad geleverd worden, waardoor u Hera-stopcontacten snel in huis heeft. De montage verloopt uiterst eenvoudig, waarmee deze klus door vrijwel elke doe-het-zelver zonder problemen uit te voeren is.