Standmixer G3 Ferrari Pastaio G2P01800 zwart

Veelzijdigheid: De roestvrij stalen garde, de deeg haak en mixer voegen veelzijdigheid aan deze professionele mixer toe. De Pastaio is ideaal voor het mengen van allerlei soorten deeg. Zelfs de meest zware gaat hem met gemak af. De haak mengt de hardere degen gemakkelijk waardoor het de perfec... Meer informatie
Uitverkoop OP = OP
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 239,00
€ 149,95
incl. 21% btw
U bespaart: € 89,05

GRATIS verzending.

Merk G3 Ferrari
Veelzijdigheid: De roestvrij stalen garde, de deeg haak en mixer voegen veelzijdigheid aan deze professionele mixer toe.
De Pastaio is ideaal voor het mengen van allerlei soorten deeg. Zelfs de meest zware gaat hem met gemak af.
De haak mengt de hardere degen gemakkelijk waardoor het de perfecte accessoire is voor het mengen van brood en pizza deeg.
De roestvrij stalen garde is ontworpen om lucht op te nemen en zodoende een heerlijke slagroom te bereiden.
Pastaio is kan bovendien door de 7 liter kom gemakkelijk grote porties deeg aan.
Uitstekende prestaties: De metalen tandwielen en het hoge vermogen van de professionele mixer Pastaio maken deze standmixer een uitstekende prijs / kwaliteit aankoop!.
De Pastaio heeft 6 snelheden die u kunt selecteren.
Gemakkelijk te gebruiken: Om minder ervaren gebruikers te helpen is de Pastaio uitgerust met 7 automatische programma's, die gemakkelijk toegankelijk zijn via de digitale menu op het bedieningspaneel. Het zal in een paar eenvoudige stappen mogelijk zijn, om een ​​perfecte mixen voor gebak, brood en pasta te maken of om de automatische functies voor de vleesmolen en pasta te activeren. De achterwaartse kanteling van het hoofd biedt gemakkelijke toegang tot de kom en accessoires. Een slot houdt het hoofd stevig op zijn plaats en op het basisstation bevestigd.

Multifunctionele standmixer van het Italiaanse merk G3 Ferrari.
Vermogen 1000 watt ( 1500 watt max)
6 snelheden.
7 voorgeprogrammeerde programma's .
LCD display.
Met Menghaak, klopper en deeghaak.
RVS mengkom 7iter met kunststof deksel ( 3kg max. werkcapaciteit)
Afmetingen: 400mm x 380mm x 250mm
Auto shut off functie.
Anti slip voetjes.
Optioneel : vlees vermaler module , pasta maker module en spaghetti maker module.

2 jaar fabrieksgarantie.G3Ferrari produceert als sinds 1970 electrische apparatuur. Ze zijn sindskort begonnen met een nieuwe lijn van producten gericht op koken, strijken, personal care en koelapparatuur.
Ferrari"s inzet is trouw aan de design filosofie te blijven : eenvoud, efficiëntie, betrouwbaarheid en innovatie.i