Opbouw Spoelbakken

 

Een opbouw spoelbak wordt op het werkblad gemonteerd en hierbij ligt de rand van de spoelbak op het werkblad. Wij bieden een breed assortiment aan spoelbakken[, waaronder de opbouw spoelbakken. Bekijk ons complete aanbod van opbouw spoelbak en kies uw gewenste opbouw spoelbak en maak daarmee uw keuken compleet. Hebt u naast een spoelbak ook een nieuwe kraan nodig? Bekijk dan ook ons ruime aanbod van keukenkranen. Hebt u uw keuze gemaakt? Bestel dan direct uw opbouw spoelbak online, dan heeft u uw product snel in huis! Wij hebben meer dan 1000 spoelbakken op voorraad liggen die we binnen 24 uur aan u kunnen uitleveren. 

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 67,95
€ 49,95
Uitgelicht
Spoelbak MIZZO Sino Basic 100 opbouw
was € 67,95
€ 59,95
Spoelbak MIZZO Sino 600 opbouw met sifon
was € 129,00
€ 99,00

Artikelen 1 tot 98 van 98 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4


Artikelen 1 tot 98 van 98 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Opbouw spoelbakken: prachtig en praktisch 

Zoals de naam al suggereert worden opbouw spoelbakken op het werkblad gemonteerd. Doordat de rand van dit type spoelbak op het werkblad ligt, dienen de randen wel mooi afgewerkt te worden. Wanneer u de randen van de opbouw spoelbak juist weg werkt, zal dit een prachtig resultaat in uw keuken geven. Tevens wordt er een afsluitbare band geplaatst, zodat er geen water vanuit de spoelbak in het keukenkastje valt.

 

Populaire merken van spoelbakken

Bij Keukenmarkt Nederland vindt u opbouw spoelbakken van diverse topmerken. Vooral de merken Blanco en Reginox zijn erg gewilde spoelbakken en dat is uiteraard niet voor niks.

De opbouw spoelbakken van Blanco worden gekenmerkt door hoogwaardige materiaaleigenschappen, een prachtig design en een uitmuntende productie. Deze hoogwaardige spoelbakken worden inmiddels in meer dan 100 landen verkocht.

De productie van Reginox vindt plaats in Overijssel. Dit merk onderscheidt zich met originele en innovatieve spoelunits. Reginox is wereldwijd actief in meer dan 50 landen en heeft kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Singapore. Door zijn flexibele instelling kan Reginox gemakkelijk inspelen op trends.

Blanco en Reginox hebben een divers aanbod aan opbouw spoelbakken. Mocht u toch niet uw gewenste opbouw spoelbak vinden bij één van deze merken, dan biedt Keukenmarkt Nederland u ook diverse andere merken aan. Zo zijn wij er van overtuigd dat u in ons aanbod uw gewenste spoelbak zult vinden.