Reginox spoelbakken

REGINOX SPOELBAKKEN TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan Reginox spoelbakken. Uw Reginox spoelbak snel geleverd

Uitgelicht
Reginox CHICAGO vlakbouw spoelbak
was € 445,00
€ 175,00
Spoelbak Reginox Ohio 40 onderbouw
was € 434,00
€ 216,00

8 artikel(en)

per pagina


8 artikel(en)

per pagina

Reginox spoelbakken: spoelen zoals het hoort 

Zonder een spoelbak is geen keuken compleet. Een spoelbak vormt dan ook het hart van uw keuken: afwassen, spoelen of uw handen wassen, u maakt dagelijks intensief gebruik van uw spoelunit. In uw zoektocht naar een nieuwe spoelbak kiest u dan ook voor kwaliteit en design en dus kiest u voor Reginox spoelbakken!


Want met zo'n Reginox spoelbak bent u te allen tijde verzekerd van kwaliteit en design. Reginox is een bedrijf dat voor de (inter)nationale markt spoelunits produceert en ontwikkelt. Daarbij onderscheidt Reginox zich door te kiezen voor duurzame kwaliteit én innovatieve en originele spoelunits. Functionaliteit en design, passend bij iedere stijl en in elke keuken, dat biedt deze producent van roestvrijstalen spoelunits u als consument.

Wanneer u op zoek bent naar Reginox spoelbakken, treft u bij ons een breed assortiment spoelbakken van dit gerenommeerde merk aan: van onderbouw-, opbouw-, vlakbouw- of lay-on-modellen tot uitvoeringen in de varianten Regi-graniet of Regi-keramiek, voor elke keuken vindt u een passende oplossing. De meeste spoelbakken zijn bij ons bovendien direct uit voorraad leverbaar en bij bestellingen van boven de 100 euro betaalt u geen extra verzendkosten! 

Dus gun u en uw keuken het allerbeste en bekijk ons aanbod aan Reginox spoelbakken!