Franke spoelbakken

FRANKE SPOELBAKKEN TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan Franke spoelbakken. Uw Franke spoelbak snel geleverd.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 450,00
€ 308,00

Artikelen 1 tot 35 van 35 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 35 van 35 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Franke spoelbakken 

Franke spoelbakken blinken uit. Niet alleen in kwaliteit, maar ook qua design en gebruiksvriendelijkheid. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en heeft in al die jaren de ontwikkeling van roestvrij stalen en kunststoffen spoelbakken geperfectioneerd. Als u op zoek bent naar Franke spoelbakken, dan vindt u bij Keukenmarkt-nederland.nl het grootste en meest gevarieerde assortiment. 


Keuze uit diverse uitvoeringen
U kunt bij ons een keuze maken uit diverse uitvoeringen. Zo kunt u met de indeling van uw aanrechtblad in de keuken rekening houden. U kunt onder meer de keuze maken voor de uitvoering in opbouw, bouw of inleg/vlakinbouw. Verfijn eenvoudig het aanbod van de spoelbakken van dit kwaliteitsmerk door de gewenste uitvoering te selecteren. U krijgt dan gelijk een passend overzicht getoond.

Naast de keuze in verschillende uitvoeringen bieden wij u ook de keuze tussen verschillende materialen. Het materiaal van de spoelbakken bestaat uit composiet of uit roestvrij staal. U kunt nog specifieker een overzicht met resultaten van Franke spoelbakken te zien krijgen door de lengte- en breedtematen op te geven. Desgewenst kunt u ook nog rekening houden met uw voorkeur voor een afdruipgedeelte.

Profiteer van de kwaliteit, schitterend design en duurzaamheid en bestel de Franke spoelbak van uw voorkeur online. Wij verzenden gratis bij een bestelling van meer dan 100 euro en u krijgt dertig dagen bedenktijd.