Keramische spoelbakken

 

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan Keramische spoelbakken. Uw Keramische spoelbak snel geleverd. Merken zoals Villeroy en Boch en Keradomo zijn onze top sellers in het assortiment!

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht
Keradomo Mera 32-U spoelbak
was € 666,00
€ 499,50
Villeroy & Boch Architectura rond spoelbak
was € 296,00
€ 222,00

Artikelen 1 tot 37 van 37 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 37 van 37 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Keramische spoelbakken

Keramische spoelbakken blijken robuust bij hitte en kou. Wanneer uw aanrecht vol staat en u een hete pan kwijt moet, kunt u deze pan prima op een keramische spoelbak zetten. Tevens is het mogelijk koude diepvriesproducten in de spoelbak te laten ontdooien. Dankzij het beschermende laagje kunnen keramische spoelbakken ook makkelijk tegen een stootje. De spoelbak zal niet snel beschadigen en kan dus jaren krasvrij blijven.

Verder zijn keramische spoelbakken onderhoudsvriendelijk. Ze zijn met weinig krachtsinspanning gemakkelijk te reinigen. Dit bespaart u geld op reinigingsmiddelen en veel tijd. Bovendien zijn keramische spoelbakken milieuvriendelijk. De spoelbakken worden op basis van natuurlijke grondstoffen gemaakt.

Aangezien het van belang is dat de spoelbakken in het interieur passen, zijn ze in veel verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar. Kristalwit, vanille, zwart of jasmijn? Niets is te gek voor het merk Blanco.

Het merk Keradomo is gespecialiseerd in het verkopen van spoelbakken in verscheidene tinten wit.

Ten slotte vindt u bij het merk Villeroy & Boch veel verschillende spoelbakvormen. Ronde, vierkante of ovale spoelbakken, Keukengigant heeft het allemaal.