Dubbele Spoelbakken

DUBBELE SPOELBAKKEN TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan dubbele spoelbakken tegen de allerscherpste prijzen. Ook uw dubbele spoelbak snel geleverd door de keukenmarkt.

Actie: bundlediscounts op tal van producten van de merken Copa Design en Mizzo. Spoelbak + keukenkraan = 10% extra korting

31 artikel(en)

per pagina


31 artikel(en)

per pagina

Dubbele spoelbakken

Dubbele spoelbakken nemen iets meer plek in beslag dan anderhalve spoelbakken. Ze zijn echter wel erg handig in gebruik.

Spoelbakken worden over het algemeen voor verschillende doeleinden gebruikt. Met een dubbele spoelbak is het mogelijk verschillende activiteiten tegelijk uit te voeren. In de ene spoelbak kunt u uw pannen afwassen, terwijl de andere spoelbak gebruikt wordt voor het uitlekken van groenten.

Dubbele spoelbakken zijn in verschillende materialen verkrijgbaar.

Roestvrijstalen dubbele spoelbakken zijn eenvoudig schoon te houden en daarom erg hygiënisch.

Dubbele spoelbakken van kunststof zijn goedkoper dan roestvrijstalen spoelbakken en tevens kras- en hittebestendig.

Bij keramische dubbele spoelbakken is er een glazuurlaag aangebracht, die de spoelbakken keihard maakt. De spoelbakken zijn daarom bestendig tegen water en schoonmaakmiddelen.

Wederom heeft het merk Blanco het grootste assortiment aan spoelbakken. De spoelbakken zijn tevens in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals opbouw, onderbouw en inleg/vlakinbouw.