Anderhalve Spoelbakken

 


Bij ons vindt u het breedste assortiment aan dubbele spoelbakken tegen de allerscherpste prijzen en allen van topkwaliteit. Wij bieden een grote collectie opbouw, inbouw, vlakinbouw en onderbouw spoelbakken aan van alle welbekende merken. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de geschikte spoelbak voor uw keuken. Klik op de chat of bel met een van onze medewerkers.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 499,00
€ 295,00
Uitgelicht

Artikelen 1 tot 54 van 54 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 54 van 54 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Anderhalve spoelbakken

De spoelbak is het meest gebruikte apparaat in de keuken. Bij bijna alles wat u doet, gebruikt u de spoelbak. De hele dag door worden de handen gewassen, maar ook bijvoorbeeld groenten worden hier schoongemaakt. Een strakke anderhalve spoelbak staat mooi in uw keuken.

Anderhalve spoelbakken geven u de mogelijkheid de spoelbak voor twee doeleinden tegelijk te gebruiken. In de kleine spoelbak kunt u de groenten laten uitlekken, terwijl u de grote spoelbak gebruikt voor het afwassen van de pannen. Anderhalve spoelbakken nemen niet veel ruimte in beslag, waardoor deze zelfs in een wat krappere keuken goed passen.

Wanneer u een spoelbak koopt, krijg u er vaak een uitgietbak met geperforeerd inzetje gratis bij. Het merk Blanco heeft de ruimste keuze aan anderhalve spoelbakken. De spoelbakken zijn in verschillende materialen beschikbaar. U heeft de keuze uit composiet keramiek en roestvrij staal.