Spoelbakken

Spoelbakken voor uw keuken 

Op zoek naar een spoelbak om uw keuken compleet te maken? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment spoelbakken van topmerken als Blanco, Franke, Reginox, Mizzo en Copa Design. De spoelbakken uit ons aanbod worden u altijd aangeboden tegen de scherpste prijzen! Hebt u uw ideale spoelbak voor de keuken gevonden? Bestel dan snel, betrouwbaar en veilig uw spoelbak bij Keukenmarkt Nederland!


Ruime keuze spoelbakken

Bij Keukenmarkt Nederland heeft u een ruime keuze aan spoelbakken. Zo kunt u kiezen uit verschillende varianten, waaronder opbouw spoelbakken en onderbouw spoelbakken. Ook kunt u kiezen uit een spoelbak van verschillende materialen, vormen en kleuren. Op deze manier heeft u altijd meerdere mogelijkheden om een spoelbak te kiezen die bij uw ideale keuken past.

Keukenkraan bij uw spoelbak

Uiteraard is uw keuken niet compleet zonder een mooie keukenkraan bij uw spoelbak. Samen zijn dit waarschijnlijk de meest gebruikte attributen in uw keuken, dus het is verstandig om goed na te denken over uw gewenste spoelbak en kraan. Natuurlijk kunt u bij Keukenmarkt Nederland terecht voor beide, waardoor u uw ideale combinatie van kraan en spoelbak zelf online samen kunt stellen.


Nieuwe spoelbakken bij Keukenmarkt Nederland
 

Nieuw: COPA Design spoelbakken voor werkbladen van 60 centimeter

De COPA Design spoelbakken onderscheiden zich van andere vierkante RVS spoelbakken door hun smallere rand. Deze smallere rand maakt de uitstraling bij vlakbouw toepassing een stuk strakker. Verder zijn deze spoelbakken 37cm diep naar de muurkant toe waardoor u makkelijker een keukenkraan achter uw spoelbak kwijt kunt (zeker wanneer uw blad maar 60cm diep is). Door de kleine ronding in de binnenhoekenzijn deze spoelbakken ook erg gemakkelijk schoon te maken.

COPA Design rvs spoelbak 40-37 onderbouw / inleg

COPA design 400370

Ga naar COPA Design Spoelbak

Copa Design

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Franke spoelbakken Sirius  

Franke spoelbak Sirius - kiezen voor het comfort van de toekomst
Franke is een gerenommeerde leverancier van vindingrijke keuken- en sanitair systemen en heeft een exclusieve lijn Sirius-spoelbakken op de markt gebracht. Producten van Franke staan erom bekend dat zij het leven veraangenamen en gemakkelijker maken. En dat geldt ook zeker voor de Sirius-spoelbak.

Sirius-spoelbakken zijn gemaakt van tectonite, een materiaal dat speciaal ontwikkeld is voor de eigentijdse en jeugdige consument. Het uiterst duurzame tectonite is licht van gewicht, UV-resistent en heeft een strakke look. Daarnaast is het bijzonder sterk. Een Sirius-spoelbak kan daarom goed tegen een stootje en blijft jarenlang in uitstekende staat. Doordat tectonite een waterafstotende werking heeft, neemt water dat met het materiaal in aanraking komt een soort parelvorm aan en blijven er geen restanten water achter. Om het reinigen van de spoelbak nog eenvoudiger te maken is tectonite bovendien bestand tegen vlekken. Met een Sirius-spoelbak van Franke koopt u dus echt het comfort van de toekomst.

Franke Sirius Tectonite Carbon Black SID 651 114.0173.036