Peugeot pepermolen Mahe, u-select, 16 cm

Het Peugeot model ‘Mahe’ heeft een eigentijdse strakke vormgeving en een ruim reservoir. Bijzonder aan deze molen is dat deze, anders dan de meeste Peugeot molens, geen verticale as heeft. Dit maakt het makkelijker om het reservoir bij te vullen via de schroefdop bovenop de molen. De molen is vo... Meer informatie
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 60,00
€ 47,00
incl. 21% btw
U bespaart: € 13,00

GRATIS verzending.

Merk Peugeot
Bediening Handmatig
Hoogte 11cm - 20cm
Materiaalkeuze RVS
Keuze molen Pepermolen
Het Peugeot model ‘Mahe’ heeft een eigentijdse strakke vormgeving en een ruim reservoir. Bijzonder aan deze molen is dat deze, anders dan de meeste Peugeot molens, geen verticale as heeft. Dit maakt het makkelijker om het reservoir bij te vullen via de schroefdop bovenop de molen. De molen is voorzien van het unieke u-select systeem, waarmee de grofheid van de maling traploos en nauwkeurig wordt ingesteld door de ring aan de voet van de molen te draaien. Peugeot heeft voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat het beste uit de specerij haalt. Het unieke Peugeot maalwerk is gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Op het functioneren van het maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie. De molen wordt compleet geleverd met peperkorrels.

RVS
Hoogte : 16 cm
Breedte: 6.1 cm
Diepte 6.1cm
Gewicht: 386 gram
Garantiebepaling: Levenslang op het functioneren van het maalwerk.