Peugeot pepermolen Madras Blanc, u-select, 21 cm

Deze Peugeot pepermolen ‘Madras’ is gemaakt van gelakt beukenhout in combinatie met roestvrij staal. De slanke molen heeft een magnetische dop en een ruim reservoir. Omdat deze molen, als één van de eerste Peugeot modellen, geen as heeft, is het bijvullen extra eenvoudig. De molen is voorzien ... Meer informatie
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 60,00
€ 55,00
incl. 21% btw
U bespaart: € 5,00

GRATIS verzending.

Merk Peugeot
Bediening Handmatig
Hoogte 21cm - 30cm
Materiaalkeuze RVS
Keuze molen Pepermolen
Deze Peugeot pepermolen ‘Madras’ is gemaakt van gelakt beukenhout in combinatie met roestvrij staal. De slanke molen heeft een magnetische dop en een ruim reservoir. Omdat deze molen, als één van de eerste Peugeot modellen, geen as heeft, is het bijvullen extra eenvoudig. De molen is voorzien van het unieke u-select systeem, waarmee de grofheid van de maling traploos en nauwkeurig wordt ingesteld door de ring aan de voet van de molen te draaien. Peugeot heeft voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat het beste uit de specerij haalt. Het unieke Peugeot maalwerk is gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Op het functioneren van het maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie. De molen wordt compleet geleverd met peperkorrels.

Wit + RVS
Hoogte : 21 cm
Breedte: 6.5 cm
Diepte 6.5 cm
Gewicht: 330 gram
Garantiebepaling: Levenslang op het functioneren van het maalwerk.
 • € 110,00 € 104,50

  5% korting
  -€ 5,50 korting op deze bundel

  1
  +

  1*Peugeot pepermolen Madras Blanc, u-select, 21 cm + 1*Peugeot zoutmolen Madras Blanc, u-select, 21 cm