Peugeot Pepermolen Châtel Merisier. Kersenhout

Deze Peugeot pepermolen ‘Châtel Merisier’ heeft een eenvoudig strak ontwerp, waardoor het bijzondere kersenhout extra tot zijn recht komt. Door de steeds andere tekening van het hout, is iedere molen uniek. De molen is voorzien van het unieke Peugeot maalwerk, dat is gemaakt uit gehard en gesme... Meer informatie
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 48,00
€ 42,00
incl. 21% btw
U bespaart: € 6,00

GRATIS verzending.

Merk Peugeot
Bediening Handmatig
Hoogte 21cm - 30cm
Materiaalkeuze Hout
Keuze molen Pepermolen
Deze Peugeot pepermolen ‘Châtel Merisier’ heeft een eenvoudig strak ontwerp, waardoor het bijzondere kersenhout extra tot zijn recht komt. Door de steeds andere tekening van het hout, is iedere molen uniek. De molen is voorzien van het unieke Peugeot maalwerk, dat is gemaakt uit gehard en gesmeed staal. De grofheid van de maling is in te stellen door het knopje bovenop de molen te verdraaien. Peugeot heeft voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat het beste uit de specerij haalt. Op het functioneren van het maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie. De molen wordt compleet geleverd met peperkorrels.

Kersenhout.
Hoogte : 21 cm
Breedte: 5.4 cm
Diepte5.4 cm
Gewicht: 315 gram
Garantiebepaling: Levenslang op het functioneren van het maalwerk.
 • € 84,00 € 79,80

  5% korting
  -€ 4,20 korting op deze bundel

  1
  +

  1*Peugeot Pepermolen Châtel Merisier. Kersenhout + 1*Peugeot Zoutmolen Châtel Merisier. Kersenhout