Peugeot elektrische pepermolen Alaska Quartz

Deze elektrische Peugeot pepermolen ‘Alaska Quartz’ is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een krachtige motor die met een druk op de knop bediend wordt. De molen heeft een speels eigentijds design dankzij de gebogen vormen, de ronde bedieningsknop en de glanzend grijze body. Tijdens het ... Meer informatie
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 50,00
€ 42,80
incl. 21% btw
U bespaart: € 7,20

GRATIS verzending.

Merk Peugeot
Bediening Elektrisch
Hoogte 11cm - 20cm
Materiaalkeuze Kunststof
Keuze molen Pepermolen
Deze elektrische Peugeot pepermolen ‘Alaska Quartz’ is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een krachtige motor die met een druk op de knop bediend wordt. De molen heeft een speels eigentijds design dankzij de gebogen vormen, de ronde bedieningsknop en de glanzend grijze body. Tijdens het malen brandt een lampje aan de onderzijde, voor perfecte dosering! Omdat de molen elektrisch is, kan deze eenvoudig met één hand bediend worden. De molen is voorzien van het unieke Peugeot maalwerk, dat is gemaakt uit gehard en gesmeed staal. De grofheid van de maling is in te stellen door het knopje aan de onderzijde van de molen te verdraaien. Peugeot heeft voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat het beste uit de specerij haalt. Op het functioneren van het maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie; op de motor geldt 2 jaar garantie. De molen wordt compleet geleverd met batterijen (6 x AAA) en peperkorrels.

Grijs glanzende kleur.
Hoogte : 17 cm
Breedte: 5.5 cm
Diepte 5.5 cm
Gewicht: 435 gram
Garantiebepaling: Levenslang op het functioneren van het maalwerk.