Mobiele werkblad afvalemmer Copa 5 liter

Handig mobiel afvalemmertje voor het plaatsen in uw afvalemmer als zijnde een extra compartement ofwel u plaatst het over uw deur heen als u bezig bent met snijwerkzaamheden om zodoende uw afval zo het bakje in te schuiven. dit emmertje is ook te combineren met de BIO DEKSEL van copa 7 liter. ZO cr... Meer informatie
Combineer dit emmertje met iedere inbouwafvalemmer !
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 12,95
incl. 21% btw
Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf 20 euro, daaronder € 3,95 verzendkosten.
Merk Copa
Aantal emmers 1
Handig mobiel afvalemmertje voor het plaatsen in uw afvalemmer als zijnde een extra compartement ofwel u plaatst het over uw deur heen als u bezig bent met snijwerkzaamheden om zodoende
uw afval zo het bakje in te schuiven. dit emmertje is ook te combineren met de BIO DEKSEL van copa 7 liter. ZO creëert u uw extra bio afvalemmer in uw bestaande afvalsysteem.

Geschikt voor alle Copa afvalsystemen en ook andere systemen.

Afmetingen : 205mm x 195mm x 180mm.Copa Design is een jong en dynamisch Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen en distribueren van keukenaccessoires met de nadruk op kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Copa Design is continu bezig zijn met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten.