Pro3 VAQ Quooker

QUOOKER PRO3 VAQ MODELLEN

De Quooker pro3 VAQ is verkrijgbaar in zes afwerkingen en wordt geleverd met het standaard kokend water reservoir. Ook wordt de Quooker Pro 3 VAQ compleet geleverd met installatieset.

18 artikel(en)

per pagina


18 artikel(en)

per pagina

Pro3 Vaq Quooker

De Pro3 Vaq Quooker is de kraan op het aanrecht die direct kokend water geeft. Daarmee kunt u bijvoorbeeld uw pasta, groenten en eieren koken, maar ook in een handomdraai thee of filterkoffie zetten en speentjes steriliseren. Het reservoir dat het water op 100° houdt, plaatst u in een keukenkast.

Ontdek de voordelen van de Pro3 Vaq Quooker

Dankzij het revolutionaire principe van hoog vacuümisolatie, is het reservoir van deze kraan extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik van deze handige Quooker bedraagt maar 5 eurocent per dag! De Quooker kraan is veilig in gebruik dankzij de kind-veilige bediening en de dubbelwandige kraanuitloop die nooit heet wordt. De Pro3 Vaq Quooker is bij ons verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen. Ook alle accessoires, zoals ophangbeugels en verlengslangen vindt u in ons assortiment. Kies de Quooker die het beste in uw keuken past en bestel ‘m gemakkelijk online. U profiteert ook bij dit artikel van de beste aanbiedingen van Keukenmarkt Nederland.