Quooker Fusion

Bij Keukenmarkt koopt u uw Quooker tegen een aantrekkelijke prijs en met zekerheid. Keukenmarkt levert u de Quookers gratis en met volle fabrieksgarantie. Mocht u  vragen hebben over een Quooker dan helpen wij u graag verder.

 

SPECIALE ACTIE: 

Wanneer u een Quooker Fusion besteld en betaald met IDeal, ontvangt u 50 euro terug op uw bankrekening.

Nu als actie een accessoire pakket van een zeeppomp + afdruiprooster t.w.v. 49.90 - 53.90 euro GRATIS!

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 1.470,00
€ 1.248,77

18 artikel(en)

per pagina


18 artikel(en)

per pagina

Dé Quooker Fusion: vanaf nu staat er nog maar 1 kraan op uw aanrecht

De Quooker Fusion voorziet u niet alleen van warm en koud water, maar ook kokend water komt voortaan uit één kraan met deze kokendwaterkraan! Zo hoeft u geen gebruik meer te maken van een waterkoker waar u vaak te veel water in doet en daardoor onnodig veel energie verspilt. Ook kunt u met deze kraan snel pasta koken, groenten blancheren of sausjes maken. Kortom, de Quooker Fusion is dé kraan om thuis te hebben.

Wanneer u de Quooker Fusion nu bestelt bij Keukenmarkt Nederland dan bent u verzekerd van:

  • De laagste prijs garantie.
  • Alle modellen op voorraad (snelle levering)
  • Gratis verzending

Ben u nog niet helemaal overtuigd?


Bekijk filmpje quooker fusion hier 

over de Quooker Fusion en bekijk alle voordelen van deze fantastische kraan!

 

Quooker Fusion

 

Ben je op zoek naar een de enige echte Quooker Fusion, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We leveren direct uit eigen voorraad, zodat je deze bijzondere kraan snel in huis hebt. Ieder product krijg je 30 dagen op zicht. Bovendien is de verzending van deze 3 in 1 kraan helemaal gratis.

De Quooker Fusion is een speciale kraan die naast gewoon koud en warm ook kokend heet water geeft. Dit is handig, omdat je zo maar één kraan in de keuken nodig hebt. Met het kokende water kun je direct thee zetten, koffie opschenken, de aardappels en groente sneller koken, bouillon maken en noem maar op. Ideaal als je snel een warme maaltijd of drank wilt bereiden. Dankzij een handig slot zorg je ervoor dat kinderen hun handen niet aan het kokende water kunnen verbranden. De Quooker Fusion is verkrijgbaar in verschillende designs, bijvoorbeeld met een ronde hals of juist een gehoekte. Ook kun je kiezen uit glanzen chroom, robuust roestvrijstaal of glanzend ‘steel’. Zo kun je altijd een kraan vinden die perfect bij het interieur van je keuken past.

Bent u behalve de Quooker Fusion ook benieuwd naar andere Kokend Waterkranen Bekijk dan het volledige aanbod bij Keukenmarkt Nederland!