Quookers

Bij Keukenmarkt koopt u uw Quooker tegen een aantrekkelijke prijs en met zekerheid. Keukenmarkt levert u de Quookers gratis en met volle fabrieksgarantie. Mocht u  vragen hebben over een Quooker dan helpen wij u graag verder.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 1.470,00
€ 1.248,77

Artikelen 1 tot 61 van 61 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 61 van 61 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Veelgestelde vragen Quooker
Komt er echt 100°C water uit mijn Quooker-kraan?
Ja. Het water wordt onder druk in het reservoir op 110°C (dus steriel) gehouden en komt vervolgens uit de kraan. Daardoor smaken koffie en thee zo goed. Bovendien verbetert het koolstoffilter de zuiverheid en smaak van leidingwater.
Hoe veilig is mijn Quooker-kraan?
Alle Quooker beschikken over een druk-draai bedieningsknop, en de Fusion zelfs een dubbeldruk-draai bediening. Daarnaast beschikken de kranen over een dubbelwandige uitloop die niet heet wordt en is het water een druppelvormige, niet massieve waterstraal die ervoor zorgt dat je je hand snel kunt terugtrekken. Hierdoor is de kans op verbranding minimaal.
Wat zijn de afmetingen van een Quooker?
De afmetingen van de reservoirs: PRO3-VAQ: Reservoir hoogte 40 cm Reservoir diameter 15 cm COMBI: Reservoir hoogte 47 cm Reservoir diameter 20 cm Diameters kraangaten: Quooker kokend-water-kranen kraangat 32 mm Quooker mengkranen en de Fusion kraangat 35 mm
We drinken nooit thee, waar hebben we dan een Quooker voor nodig?
De Quooker levert een uitstekend kopje thee doordat het water continu boven het kookpunt wordt bewaard en bovendien wordt gefilterd voordat het getapt wordt. Maar buiten dat is de Quooker erg handig bij: - het afspoelen of voorweken van de vuile vaatwas - het snel aan de kook brengen van aardappelen, rijst, pasta en groenten - het blancheren van groenten en het pellen van tomaten - het zetten van koffie met een cafetiere of opschenken van filterkoffie - het steriliseren van babyflesjes of spenen - het maken van instant soep - het voorverwarmen van serviesgoed - het maken van sausjes Kortom, ook als je nooit thee drinkt, zijn er nog voldoende redenen om een Quooker aan te schaffen.
Kan het quooker reservoir liggend gemonteerd worden?
Nee, het reservoir moet rechtop blijven staan. Het koude water stroomt onder in het reservoir in en wordt daar direct verwarmd. Zo kan er ook geen vermenging plaatsvinden en kun je een aantal keren achter elkaar tappen zonder dat het water minder heet wordt.
In welke kleuren zijn de quooker leverbaar?
De quookers zijn leverbaar in chroom, steel en RVS
Wat kost het stroom verbruik een Quooker?
Een Quooker kost door zijn vacuüm isolatie niet meer dan 5 cent per dag. Een gemiddelde pc kost in stand-by stand nog meer.
Wat is het onderhoud van een Quooker?
Het kraanzeefje (de perlator) zal met enige regelmaat ontkalkt moeten worden, dit is eenvoudig zelf te doen. Draai met de hand de metalen huls aan het uiteinde van de uitloop los en leg het zeefje enige tijd in schoonmaakazijn.
Kan ik zelf mijn quooker installeren?
De Quooker wordt als set geleverd, inclusief duidelijke handleiding en installatatie-materiaal. Wij adviseren echter om dit door een vakman te laten doen.
Past mijn quooker kraan ook op bestaande aansluitingen?
De Quooker mengkraan is aan te sluiten op alle reguliere aansluitingen.
Ik wil 1 kraan op het aanrecht voor kokend, warm en koud water. Welke quooker moet ik dan hebben?
Dan moet u 1 van de quooker fusion modellen hebben.
Wat is het verschil tussen de combi plus en de gewone combi?
Een gewone “standaard” combi wordt gebruikt als er geen warm water toevoer is, de Quooker verzorgt dan middels een mengventiel het warme water. Het combi + systeem zorgt ervoor dat als er warm water wordt aangevraagd bij de mengkraan, het mengventiel een vermenging maakt met het water uit het Quooker reservoir en de CV. Als het warme water vanaf de CV ongeveer 55 graden Celsius is dan is er geen verbruik meer vanaf de Quooker reservoir.
Welke reservoir heb ik nodig?
Bij reservoirs heeft u de keuze voor direct kokend water met de PRO-3, direct kokend én warm water met de COMBI of direct kokend en onbeperkt warm water met de COMBI+ die ook op de warmwaterleiding wordt aangesloten. Beslissend is de afstand van de keukenkraan naar uw CV ketel, kies bij meer dan 6 meter voor een van de COMBI's.

Quooker: Dé kokendwaterkraan

De Quooker is dé kokendwaterkraan. Met deze kraan krijgt u niet alleen warm en koud water uit de kraan, maar u kunt ook direct kokend water uit de kraan laten lopen. Zo hoeft u niet meer gebruik te maken van waterkokers, waar u vaak te veel water in doet wat ook meer energie kost.

Niet alleen is de Quooker handig om thee of koffie mee te zetten, u kunt ook in een handomdraai pasta koken, aardappelen koken of de vaat afspoelen. Ook is de Quooker veilig in gebruik voor zowel kinderen als voor u.

Bent u behalve de Quooker ook benieuwd naar soortgelijke kranen? Bekijk dan het volledige aanbod Kokend Waterkranen

bij Keukenmarkt Nederland!

Quooker bestellen bij Keukenmarkt Nederland

Wanneer u nu de Quooker bestelt bij Keukenmarkt Nederland dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Laagste prijs garantie (15% korting op alle Quookers)
  • Alle modellen op voorraad
  • Zekerheid met thuiswinkel keurmerk
  • Wanneer u de Quooker voor 14.00 besteld, dan heeft u deze de volgende werkdag al in huis!