Koffiemolen Crushgrind Brazil

Design by: Bjarke Frederiksen en Kristian Laegdsgaard De Crushgrind koffiemolen wordt aangedreven door het CrushGrind® coffee binnenwerk en is een nieuwe innovatie van IDEAS Denmark. Voor het beste uit uw koffiebonen te halen moeten de koffiebonen onmiddellijk worden gemalen voor het brouwen.... Meer informatie
Uitverkoop Op = Op
Levertijd
UITVERKOCHT
€ 95,00
€ 85,50
incl. 21% btw
U bespaart: € 9,50

GRATIS verzending.

Merk Crushgrind
Bediening Handmatig
Hoogte 11cm - 20cm
Materiaalkeuze Hout
Design by: Bjarke Frederiksen en Kristian Laegdsgaard

De Crushgrind koffiemolen wordt aangedreven door het CrushGrind® coffee binnenwerk en is een nieuwe innovatie van IDEAS Denmark.
Voor het beste uit uw koffiebonen te halen moeten de koffiebonen onmiddellijk worden gemalen voor het brouwen. Met deze koffiemolen is dit moeiteloos te doen en u kunt de grofheid van de maling ook gemakkelijk instellen.
Koffiemolen Brazil bestaat uit een molen en een basis. De basis houdt het product stevig onder een ergonomische hoek dat het malen gemakkelijk maakt.

Vul de koffiebonen in de container door het optillen van de deksel. Stel de molen in qua grofheid. Bevestig de container op de molen door het draai / druk systeem. Plaats het systeem in de houder en het is klaar voor gebruik!

Afmetingen 17cm x 17cm x 28cm.