Inbouw keukenverlichting

 

Wij bieden een breed assortiment inbouw verlichting aan tegen de scherpste prijzen. Alleen inbouw verlichting van topkwaliteit. Bestel uw inbouw keukenverlichting snel en veilig online.

 

 

 

20 artikel(en)

per pagina


20 artikel(en)

per pagina

Inbouw keukenverlichting

Inbouwverlichting wordt, zoals de naam al verklapt, in de wand of het plafond ingebouwd. De lampen zijn in verschillende uitvoeringen en formaten verkrijgbaar.

Inbouw keukenverlichtingen hebben verschillende voordelen. Er hoeven geen armaturen worden afgestoft en ze zijn perfect in het interieur te intrigeren.

Halogeenlampen waren een tijdje erg populair. Deze werden het meest gebruikt voor inbouw keukenverlichting. Echter, led-spots worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Halogeenlampen zijn goedkoper in aankoop, maar led-lampen verbruiken weer minder energie.

Merken die te koop zijn bij Keukenmarkt bieden beide type lampen aan. Denk bijvoorbeeld aan de merken Hera en Lumica.

Het merk Hera valt op door de combinatie van functionaliteit en design. Het merk blijft innovatief en is erg kwaliteitsbewust.

Lumica is een Japans bedrijf dat tegenwoordig bedrijven heeft in Korea, China, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Amerika. Hun missie is een uitstekende kwaliteit te leveren, tegen mooie prijzen. Naast inbouw keukenverlichting verkopen ze ook andere typen lampen, zoals buitenverlichting.