Keukens

Bezoek onze showroom in Gronsveld ! 600m2 gevuld met design keukens.

In onze showroom treft u onze perfecte kwaliteitskeukens aan. Wij hebben 10 opstellingen staan van zeer strak design tot aan speelse hedendaagse keukens.

Keukens van Top kwaliteit!

Ook uw keuken koopt u bij Keukenmarkt . Wij bieden alleen de allerbeste keukenkasten aan. Greeploze en ook keukenkasten met grepen. Alle keukenkasten zijn gemaakt van de beste materialen. De complete korpus is 16mm dik plaatmateriaal afgewerkt met melamine. De lades en scharniersystemen zijn van het merk Blum. Er bestaat een keuze van een 30 tal kleuren die wij kunnen leveren waarvan we standaard een 10 tal altijd op voorraad aanhouden om zodoende snel te kunnen uitleveren.

Voor meer info gelieve met ons contact op te nemen. Wij geven een 10 jaar garantie op productiefouten aan onze keukenkasten.

De fronten die wij leveren zijn Hpl, Acryl, hoogglans lak of Mat lak. Al deze fronten zijn van de allerbeste kwaliteit om ervoor te zorgen dat de keuken er na 5 jaar nog steeds perfect bijstaat. Daarom leveren wij ook geen foliedeuren omdat dit zeer kwetsbaar is. Wij kunnen u ook helpen met het ontwerpen van uw keuken. Wij hebben specialisten die ruime ervaring hebben in het keukenvak en u in dit hele traject kunnen begeleiden. Informeer naar de prijzen bij onze verkoopafdeling. 

Kenmerken van onze keukenkasten :

* Keuze uit 30 verschillende kleuren

* Uitgevoerd met Blum tandemboxen en / of scharnieren.

* Complete kast gemaakt uit 16mm dik plaatmateriaal ( ook de achterwand)

* Stevige verstelbare voetjes.

* Topkwaliteit fronten zowel in Hoogglans lak, Mat lak, Acryl en HPL.

Kijkt u eens op onze website www.slimkeukenskopen.nl of  loop eens binnen in onze showroom en bekijk de vele mogelijkheden die Keukenmarkt u biedt. Een kwaliteitskeuken al beschikbaar vanaf 6.000 euro.