Keukenkranen nostalgisch / klassiek

 

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan Klassieke keukenkranen tegen de allerscherpste prijzen. Ook uw Klassieke keukenkraan snel geleverd door de keukenmarkt. Merken zoals Perrin & Rowe, Svo Bridge en Mizzo bieden u een mooi assortiment aan nostalische keukenkranen aan. heeft u vragen over een klassiek model keukenkraan? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Uitgelicht
Keukenkraan Mizzo Sublito RVS look
was € 159,00
€ 92,00
Keukenkraan Mizzo Sublito Brons
was € 169,00
€ 92,00
Keukenkraan Blanco Tradon 515990 Chroom
was € 412,00
€ 240,00
Mizzo Adriatico keukenkraan brons
was € 290,00
€ 129,95

Artikelen 1 tot 60 van 60 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 60 van 60 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Klassieke kranen

Klassieke keukenkranen en nostalgische keukenkranen: die vindt u bij Keukenmarkt Nederland. Onze nostalgische en klassieke modellen zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten, modellen en stijlen, waardoor u binnen ons ruime assortiment altijd een prachtige en kwaliteitsvolle kraan voor uw keuken vindt.

Koopt u klassieke keukenkranen bij Keukenmarkt Nederland, dan geniet u niet alleen van een pareltje voor het oog, maar tevens van een hoogstaand en gebruiksvriendelijk product. Dankzij de door ons zorgvuldig gemaakte keuze voor de beste materialen kunnen wij u de hoogste kwaliteit en een lange levensduur garanderen. Dit resulteert in een gemakkelijk en comfortabel in gebruik te nemen kraan, welke naadloos overloopt in het interieur van uw keuken. Met een kraan als deze haalt u nostalgie bij u in huis en geniet u van een prachtige, oldstyle look.

Van RVS look tot Old Fasion chroom en van Mizzo kranen tot Royal princess: als u op zoek bent naar nostalgische keukenkranen, dan zult u de mooiste, scherpst geprijsde en de meest hoogwaardige modellen vinden in het grote keuzeaanbod van Keukenprijs Nederland.