Keukenkranen kleur

 

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan gekleure keukenkranen tegen de allerscherpste prijzen. Ook uw gekleurde keukenkraan snel geleverd door de keukenmarkt. Kranen in kleur geven net dat beetje extra design in uw keuken. Ook perfect te matchen met een spoelbak in kleur! . Heeft u vragen over een gekleurde keukenkraan? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

 

Artikelen 1 tot 41 van 41 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 41 van 41 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Keukenkranen kleur

De keukenkraan is het meest gebruikte apparaat in de keuken. Het is daarom van belang om een kraan van goede kwaliteit en met de juiste uitstraling te kiezen.

Om het koken en het schoonmaken van de keuken nog gemakkelijker te maken, is een keukenkraan met uittrekbare uitloop een goede aankoop. De stralen zijn eenvoudig in te stellen, waardoor het wassen van pannen of groenten nog sneller gaat. De kranen bevatten twee straalsoorten, een brede douchestraal en een gewone straal. Tussen beide stralen kunt u gemakkelijk afwisselen.

De kranen zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens qua design een mooie aanvulling in de keuken. Veel van de keukenkranen met uittrekbare uitloop die bij Keukenmarkt verkrijgbaar zijn, hebben namelijk een witte led-verlichting.