Keukenkranen brons

 


Bij ons vindt u het breedste assortiment aan Bronzen keukenkranen tegen de allerscherpste prijzen. Ook uw Bronzen keukenkraan snel geleverd door de keukenmarkt. Heeft u een vraag over een specifieke Bronzen keukenkraan? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 

 

Uitgelicht
Keukenkraan Mizzo Sublito Brons
was € 169,00
€ 92,00
Mizzo Adriatico keukenkraan brons
was € 290,00
€ 129,95
Keukenkraan Armate Linea Passato 1 Brons
was € 332,00
€ 209,00

16 artikel(en)

per pagina


16 artikel(en)

per pagina

Keukenkranen brons

Keukenkranen worden in de keuken zeer veel gebruikt. Wanneer u een klassieke keuken heeft, komen bronzen kranen volledig tot hun recht. De kranen hebben namelijk een klassieke uitstraling, die bij het nostalgische karakter van de keuken passen.

De bronzen keukenkranen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit een lage, medium of hoge kraan. Hoe hoger de kraan, des te eenvoudiger het is emmers en andere voorwerpen te vullen of af te spoelen.

Daarnaast heeft u de keuze uit ééngreepskranen of tweegreepskranen in het brons. Met een ééngreepskraan kunt u eenvoudig met één hand het volume en de temperatuur regelen. Met een tweegreepskraan (de wat klassiekere variant) worden warm en koud water met twee knoppen bediend.

Merken zoals Doeco en Horus verkopen bronzen kranen in verschillende hoogtes en prijsklassen.