Keukenkranen

 

 Zoekt u een nieuwe keukenkraan? Zoek dan niet verder want bij Keukenmarkt Nederland bieden wij u een ruim aanbod keukenkranen aan. Onze producten van topmerken als Grohe, KWC, Newform, Dornbracht, Blanco, Mizzo, Franke, Hansgrohe vindt u bij ons altijd tegen de scherpste online prijzen. De keukenkraan alleen is al mooi, maar met een bijpassende spoelbak kunt u uw keuken nog fraaier maken. Het is daarom zeker aan te raden om ook goed na te denken over een bijpassende spoelbak.

Uitgelicht
Mizzo RVS keukenkraan Patro
was € 219,00
€ 129,00
Mizzo RVS keukenkraan Arlori
was € 179,00
€ 99,00
Keukenkraan Mizzo Cossi Chroom
was € 159,00
€ 74,00

Artikelen 1 tot 378 van 378 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Artikelen 1 tot 378 van 378 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Veelgestelde vragen keukenkranen
Wat is inox voor kleur keukenkraan?
Inox is het Engelse woord voor roestvrijstaal
Wat is het verschil tussen chrome en rvs keukenkranen?
Een chrome keukenkraan is blinkend terwijl een roestvrijstalen (RVS) kraan mat is.
Leveren jullie ook onderdelen van keukenkranen?
Wij kunnen vrijwel alle binnenwerken leveren van de merken die wij verkopen. Stuur ons een mail met het type keukenkraan dat u heeft en welk onderdeel u wenst te ontvangen. Wij doen dan navraag bij onze leveranciers en zullen u berichten of en voor welke prijs wij dit kunnen leveren.
Wat is het nut van een filterstopkraan?
Het filter houdt verontreinigingen tegen en voorkomt problemen. Ze houden de rommel, dat in de leidingen voorkomt, weg van het keramisch binnenwerk van de keukenkraan. Het merendeel van de service gevallen is te wijten aan het niet monteren van deze filterstop kraantjes.
Wanneer gebruik ik een kraangatversteviger?
Voor montage van keukenkranen op roestvrijstalen spoelunits adviseren wij gebruik te maken van een kraangatversteviger. De keukenkraan staat door deze montageplaat véél steviger op de spoelunit.
Wat is het verschil tussen een inox (rvs) look keukenkraan en een inox (rvs) keukenkraan?
Een inox look keukenkraan is een koperen (messing) kraan met een rvs uitstraling. Het is echter geen Roestvrijstalen keukenkraan.
Is een roestvrijstalen keukenkraan duurzamer dan een koperen keukenkraan?
Gemiddeld genomen gaat een roestvrijstalen keukenkraan inderdaad langer mee dan een koperen (messing) keukenkraan.

Uw keukenkraan kopen bij Keukenmarkt Nederland

 Een keukenkraan is één van de meest gebruikte attributen in uw keuken. Zo pakt u waarschijnlijk meerdere keren water om te drinken, koken of om de plantjes water te geven. Het is dan ook belangrijk dat u een keukenkraan heeft van hoge kwaliteit, zodat uw kraan niet snel kapot gaat. Uiteraard is niet alleen de functionaliteit belangrijk, ook het uiterlijk van uw keukenkraan dient er goed uit te zien. Een mooie kraan maakt uw keuken dan ook helemaal af. Bij Keukenmarkt Nederland beschikken wij over een breed assortiment aan keukenkranen, stuk voor stuk van hoge kwaliteit.

Natuurlijk wilt u niet te veel betalen voor uw waterkraan en daarom zijn alle keukenkranen bij ons zo scherp geprijsd, dat het wel een aanbieding lijkt. Dit is echter niet het geval, alle producten uit ons assortiment zijn zo scherp geprijsd. Hebt u uw ideale keukenkraan gevonden? Bestel snel uw gewenste keukenkraan bij Keukenmarkt Nederland.

Wilt u nog meer weten over de functionaliteiten en eigenschappen van onze aangeboden keukenkranen? Bekijk dan de veelgestelde vragen!