Messen / Messenblokken

Messenblokken van topkwaliteit

Bent u op zoek naar een messenblok? nooit meer losse messen in besteklades, maar alles binnen handbereik? Met een van onze messenblokken kiest u niet alleen voor topkwaliteit, maar met onze messenblokken kiest u tevens voor design in opgeruimde keukens!. Keukenmarkt biedt u houten messenblokken, kunststof messenblokken en ook RVS messenblokken aan. Mocht u nog vragen hebben over een messenblok laat het ons dan even weten. Wij beantwoorden uw vraag graag.

Uitgelicht
Messenmagneet Coninx Magneta
was € 29,95
€ 18,95
Coninx messenblok Colori
was € 34,95
€ 24,95
Coninx messenblok Maxa rood met 5 messen
was € 49,95
€ 38,95
Broodmes Nava wood 20cm
was € 6,95
€ 3,95

Artikelen 1 tot 103 van 103 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4


Artikelen 1 tot 103 van 103 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Messensets

Messen zijn onmisbaar in de keuken, maar dat wist u natuurlijk al. Een goed mes is het halve werk, zou een kok zeggen. En niet alleen koks zijn dol op goed keukengereedschap. Messensets hebben het voordeel van verschillende messen - van groot tot klein - in één pakket, waardoor u niet op zoek hoeft te gaan naar losse items. Bovendien heeft u een mes voor ieder 'werkje' in de keuken: van vis tot vlees, van brood tot aardappels.

Onze sets worden geleverd in mooie blokken of los. Tevens zijn er veel messenblokken verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals amandel en felrood. Afkomstig van merk Wesco, wat een hoge kwaliteit en optimaal gemak betekent. Ook van het merk Schneider treft u een hoogwaardige messenset aan in onze collectie: multifunctioneel, stijlvol en handig. Als kers op de taart krijgt u bij uw bestelling altijd 2 jaar fabrieksgarantie op productiefouten. Zo snijdt het mes letterlijk aan twee kanten!

Messenblokken

Nieuw in onze collectie de Messenblokken van Coninx. Dit Nederlandse bedrijf presenteert een mooie design collectie messenblokken tegen zeer betaalbare prijzen. De messenblokken zijn allemaal uitgevoerd met zeer degelijke RVS messen en bamboe houten messenblokken ofwel kunststof messenblokken.  Daarnaast zijn de Bugatti messenblokken een nieuwe aanwinst in ons assortiment . De Trattoria messenblokken zijn zeer mooi vervaardigd uit de beste materialen waarbij de Glamour messenblokken zorgen voor kleur in uw keuken. 

Mocht u onverhoopt niet het messenblok tussen ons aanbod vinden dan laat het ons weten. Grote kans dat wij uw messenblok wel kunnen leveren.  Heeft u nog andere vragen over een messenblok? Neem dan contact op met onze klantenservice of klik op de chat functie links onderaan in het scherm. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het geschikte messenblok voor in uw keuken.