Keukenrolhouders

Keukenrolhouders

Bij Keukenmarkt kunt u voortaan ook een groot assortiment aan keukenrolhouders vinden van verschillende merken. Niet alleen praktisch, keukenrolhouders kunnen ook met een mooi design zijn vormgegeven. Op deze pagina vindt u vast een mooie keukenrolhouder die in uw keuken past.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 34,90
€ 26,95

21 artikel(en)

per pagina


21 artikel(en)

per pagina

Keukenrolhouders

Keukenrolhouder gezocht voor in de keuken? Bekijk dan snel het aanbod keukenrolhouders op Keukenmarkt-Nederland.nl. Bij ons vindt u verschillende soorten keukenpapierhouders in diverse materialen en uiteenlopende kleuren en stijlen. U vindt dan ook altijd wel een keukenrolhouder in ons assortiment die perfect in uw keuken past.

De keukenrolhouders van Keukenmarkt

Een keukenrolhouder is een handig hulpje in de keuken. Ongemerkt gebruiken we de keukenrol vaker dan we denken en dankzij de keukenrol houder is het keukenpapier altijd gemakkelijk voor handen. Even snel de handen afvegen of gemorst voedsel van het aanrecht verwijderen: met een rollenhouder gebeurt het in een handomdraai.

In ons assortiment keukenrolhouders vindt u uiteenlopende keukenpapierhouders zodat er altijd wel een mooie keukenrolhouder bij zit die bij de stijl van uw keuken past. Kies bijvoorbeeld een staande rolhouder of een echte design keukenrolhouder. Bekijk alle rollenhouders in ons assortiment om te ontdekken welke variant het beste in uw keuken past!

Materiaal van onze keukenrolhouders

Omdat de keukenrolhouder vaker gebruikt wordt dan we denken is het belangrijk dat de rolhouder van een degelijk materiaal is vervaardigd. De keukenrolhouders van Keukenmarkt-Nederland.nl zijn gemaakt van hout, kunststof of van rvs. Een rvs-keukenrolhouder past in vrijwel iedere keuken, maar ook houten keukenrolhouders zijn toepasbaar in tal van keukenstijlen. De kunststof keukenrolhouders worden geleverd in een breed scala aan kleuren zodat u de houder helemaal kunt afstemmen op de rest van het interieur. De materialen hebben zo hun eigen voordelen. Zo is rvs beresterk en kan daarmee tegen een stootje. Kunststof is iets kwetsbaarder, maar daardoor ook iets goedkoper in aanschaf. Houten keukenrolhouders zijn echte sfeermakers in uw keuken en zorgen voor een warme uitstraling. Alle materialen zijn gelukkig wel eenvoudig te reinigen en behoeven geen verder onderhoud na aanschaf

Verschillende kleuren rolhouders

Omdat geen enkele keuken hetzelfde is hebben wij uiteenlopende keukenrolhouders in het assortiment. Niet alleen qua materialen en stijlen, maar ook qua kleuren. Van eenvoudige zwarte en witte keukenrolhouders tot opvallende kleuren als flash rosso en glamour groen. Bekijk snel alle kleuren in ons aanbod keuken rolhouders!

Koop uw keukenrolhouder bij Keukenmarkt

Een keukenrolhouder kopen doet u niet iedere dag en daarom werken wij alleen met gerenommeerde merken als Bugatti, Mori, Koziol en Hailo. Zo weten we zeker dat de kwaliteit van de keukenrolhouders altijd gewaarborgd blijft en u lang zult genieten van de nieuwe rolhouder. Op veel van de keukenpapierhouders krijgt u bovendien tot 2 jaar fabrieksgarantie!

Het online kopen van een keukenrolhouder kan soms echter anders uitpakken als dat u van tevoren had gedacht. Blijkt de houder toch niet het juiste formaat te zijn of ziet deze er in het echt anders uit dan op de afbeelding op de website. Bij Keukenmarkt-Nederland.nl begrijpen we dat producten soms niet helemaal zijn wat u ervan verwacht had en daarom mag u bij ons bestelde producten altijd binnen 30 dagen retourneren. Wel zo fijn bij een online aankoop!

Wacht daarom niet langer en neem snel een kijkje in ons assortiment keukenrolhouders. Vergeet daarbij zeker niet de keukenpapierhouders in de aanbieding te bekijken. Veel van de rollenhouders zijn vandaag nog verkrijgbaar tegen hoge kortingen!