Combi Ovens

Combi ovens

Een goede aanvulling in de keuken is een combi oven. Combi ovens zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Er zijn bijvoorbeeld ovens met een geïntegreerde magnetron. Deze ovens zullen u veel ruimte in de keuken besparen. Tevens zijn er combi stoomovens, deze ovens worden verhit met stoom.

There are no products matching the selection.

Een combi-oven is een oven waarbij microgolven worden gecombineerd met een verwarmingsfunctie. Allebei de principes kunnen samen of apart gebruikt worden. Door de principes samen te gebruiken, kunnen bereidingstijden tot de helft afnemen.

Bij een combi-oven worden de kwaliteiten van een normale oven gecombineerd met de snelheid van microgolven. Dit terwijl u plaats in uw keuken bespaart, omdat u niet een oven én een magnetron nodig heeft.

Combi-ovens kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het kan gebruikt worden als een conventionele oven, heteluchtoven, stoomoven en magnetron.

Met een combi-stoomoven kan men niet alleen koken, maar ook braden en bakken met gestuurde vochtigheidsgraad. Het eten, zoals vlees, behoudt zijn sappigheid en zal niet uitdrogen. Tevens zal het eenvoudig zijn om eten te braden. Het garen of braden op lage temperatuur met een verhoogde vochtigheidsgraad kan simpel thuis worden uitgevoerd.