Motorloze Afzuigkappen

Motorloze afzuigkappen

Stil en effectief: dat is de motorloze afzuigkap. Sluit de motorloze afzuigkap af op het ventilatiesysteem van het huis en dit systeem voert geurtjes en vocht eenvoudig af. De motorloze afzuigkappen van Foster, Atag en Novy hebben een strak, functioneel design en zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Bestel vandaag en geniet snel van een motorloze afzuigkap.

There are no products matching the selection.

Een motorloze afzuigkap is een kap met daarin een filter die middels een afvoerbuis op het ventilatiesysteem wordt aangesloten. De kooklucht zal door het systeem heengaan en door middel van de afvoer in het centrale ventilatiesysteem worden weggevoerd wanneer het systeem in werking treedt. De stand van de motorloze afzuigkap kan geregeld worden, waardoor de kracht van het afzuigen veranderd kan worden.

De breedtes van de afzuigkappen variëren van 500 millimeter tot 1500 millimeter.

Het maakt niet uit hoe groot uw keuken is, voor iedereen is er een geschikte motorloze afzuigkap te vinden.Aangezien afzuigkappen wel in het interieur moeten passen heeft Keukenmarkt ook afzuigkappen in verschillende soorten kleuren en materialen, zoals RVS, wit en zwart.

Verschillende types waaruit u kunt kiezen zijn vlakscherm, geïntegreerde, onderbouw, eilandschouw, wandschouw en inbouwunit afzuigkappen.