Uittreksystemen

Uittreksystemen keukenkasten van topkwaliteit

Bent u op zoek naar een goedwerkend, multifunctioneel en prachtig ogend uittreksysteem voor in uw luxe, moderne of klassieke keuken? Voor de perfecte uittrekkorf keukenkast bent u bij Keukenmarkt Nederland aan het juiste adres. Vind een prachtige uittrekkorf keukenkast naar wens en bekijk de actuele aanbiedingen hier!

18 artikel(en)

per pagina


18 artikel(en)

per pagina

Uittreksystemen

Een uittreksysteem in een of meerdere van uw keukenkasten maakt uw keuken multifunctioneel, werkt ruimtebesparend en oogt prachtig, elke keer als u een keukenkast opent. Uittreksystemen zijn namelijk ook verkrijgbaar met een mooie afwerking van chroom. Uittreksystemen zorgen ervoor dat u de ruimte in uw keukenkastjes optimaal benut, door ergonomisch vormgegeven draaiplateaus, uittrekbare korven, manden of rekken. Zelfs de ruimte onder de gootsteen wordt zo een handige opslagplek.

Keukenmarkt Nederland heeft diverse kwalitatief hoogwaardige uittreksystemen in het assortiment, waaronder de merken Kesseböhmer en Vauth-Sagel. De uittreksystemen laten zich uiterst eenvoudig monteren en kunnen zonder moeite aan de gewenste functie worden aangepast. Zo zijn plateaus in hoogte verstelbaar en vaak voorzien van een antislipbodem. 

Er zijn verschillende soorten uittreksystemen beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een uittrekkorf, uittrekmand, uittrekbaar poetsmiddelenrek. Hierin zijn vele verschillende maten beschikbaar: een smalle kast of juist een brede kast, een onder- of bovenkast en verschillende kastwanddiktes, voor elke maat is een passend uittreksysteem te vinden.