Tafelpoten

 

Grote collectie tafelpoten. Van strak design tot ronde tafelpoten. Tegen meerprijs kunnen wij u ieder gewenst tafelblad erbij leveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 69,95
€ 35,95

5 artikel(en)

per pagina


5 artikel(en)

per pagina

Tafelpoten

Tafelpoten gezocht voor de keuken- of eettafel? Bekijk snel het aanbod tafelpoten op Keukenmarkt-Nederland.nl. In ons assortiment vindt u onder meer losse tafelpoten en tafelpotensets in diverse uitvoeringen en materialen. U vindt bij ons dan ook altijd de tafelpoot waar u op zoek naar bent!

Verschillende soorten tafelpoten

U heeft uw eigen stijl in uw woning. Alle onderdelen in het interieur zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat de volledige keuken in overeenstemming is. Dan moeten de tafelpoten natuurlijk ook goed aansluiten bij de rest van het interieur in uw keuken.

De reden dat u op zoek bent naar nieuwe poten voor onder uw tafel kunnen nogal uiteenlopen. Misschien is er schade ontstaan aan het oude onderstel van de tafel of misschien bent u wel gewoon toe aan een nieuwe uitstraling van de eet- of keukentafel. Gelukkig hebben we op Keukenmarkt-Nederland.nl een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten tafel poten.

U vindt in ons assortiment onder meer:

  • Chromen tafelpoten
  • RVS poten
  • Metalen poten
  • Tafelpoten van staal

Ontdek snel al de verschillende soorten poten in het aanbod op Keukenmarkt-Nederland.nl.

Functies en uitvoeringen

De functie van een tafelpoot moge duidelijk zijn: de poten ondersteunen het blad van de tafel. Toch zijn er diverse soorten tafelpoten verkrijgbaar op Keukenmarkt-Nederland.nl. Zo is er een ruime keuze in afwerking. Denk hierbij aan ronde tafelpoten versus vierkante poten, maar bijvoorbeeld ook aan verstelbare tafelpoten zodat u helemaal zelf bepaalt op welke hoogte het tafelblad komt te liggen. Ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen of als u de eet- of keukentafel voor meer zaken gebruikt dan enkel het nuttigen van de maaltijd.

Veel van de poten voor onder uw tafel op Keukenmarkt-Nederland.nl worden geleverd als set van 4. Logisch, want meestal wilt u niet met een afwijkende tafelpoot komen te zitten. Toch kan het voorkomen dat u op onze website precies de tafelpoot vindt waar u naar op zoek was. Sluit de poot compleet aan bij de overige tafelpoten onder de tafel. In dat geval vindt u in ons assortiment ook losse tafelpoten die per stuk worden geleverd. Bij de begeleidende beschrijving bij onze producten ziet u altijd of de tafelpoot als enkele poot wordt geleverd of als set van 4.

Tafelpoten kopen

Tafelpoten online kopen doet u natuurlijk op Keukenmarkt-Nederland.nl. U treft bij ons een ruim aanbod aan verstelbare tafelpoten, losse poten en tafelpotensets. Wij werken alleen met gerenommeerde merken zodat u er zeker van kunt zijn dat de nieuwe tafel poten een lange levensduur kennen. Bekende merken als Milano en Tradur zijn ons dan ook niet vreemd en zult u ongetwijfeld terug zien in ons aanbod aan keukenaccessoires.

Bij het kopen van tafelpoten online weet u van tevoren niet goed hoe de producten er in het echt uitzien. Bij Keukenmarkt-Nederland.nl begrijpen we dit als geen ander en daarom heeft u op al onze producten een 30-dagen zichttermijn. U kunt uw bestelling op uw gemak bekijken en mochten de bestelde tafelpoten toch niet helemaal zijn wat u er van tevoren van verwacht had, mag u uw bestelling zonder opgaaf van reden bij ons retourneren. Wel zo fijn bij een online aankoop natuurlijk!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog nieuwe tafelpoten en vergeet daarbij niet op onze aanbiedingen te letten. Veel van de tafelpotensets op Keukenmarkt-Nederland.nl zijn blijvend in prijs verlaagd!