Relingsystemen

Handige relingsystemen voor in de keuken

Ook relingsystemen hebben zo hun voordeel in uw keuken. U heeft alles bij de hand en het staat u toch niet in de weg. Bij de keukenmarkt vindt u een breed assortiment aan relingsystemen voor in uw keuken en dat tegen de scherpste prijzen.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 25,95
€ 22,95

Artikelen 1 tot 78 van 78 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3


Artikelen 1 tot 78 van 78 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Relingsystemen

Relingsystemen in uw keuken zorgen ervoor dat u alles bij de hand heeft en besparen veel ruimte. Met een relingsysteem schuift u het gewenste product met een simpele beweging naar u toe. Ook speciale keukenrollenhouders, relingsystemen met een of meerdere plateaus, hoeksteunen en zijhaken zijn verkrijgbaar, u vindt ze in het brede assortiment. Meerdere merken zijn vertegenwoordigd, waaronder Kesseböhmer, Maksi en Alto. Alle merken staan voor kwaliteit en een jarenlange gegarandeerde werking.

U vindt relingsystemen in rvs, chroom of een andere hoogwaardig materiaal. Laat uw creativiteit tot uiting komen en kies een toepassing die bij uw keuken past. Zo hangt u met hetzelfde gemak een kookboekrek, messenhouder, schrijfsethouder, kruidenrek of meerdere verschuifbare haken aan een relingsysteem. De volgorde bepaalt u helemaal zelf. Ook zijn er verschillende bochten, verbindings- en eindstukken beschikbaar, waarmee u een relingsysteem op maat kunt samenstellen. Kies de mooiste oplossing en geniet van de mogelijkheden die relingsystemen u bieden.