Keukentrapjes

 

Ook voor uw keukentrap kunt u bij ons terecht. Veilige keukentrapjes besteld u bij de keukenmarkt.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 129,00
€ 110,00

3 artikel(en)

per pagina


3 artikel(en)

per pagina

Keukentrapjes

Keukentrapjes gezocht voor in de keuken? Bekijk dan snel het aanbod keuken trapjes en opstapjes op Keukenmarkt-Nederland.nl. Bij ons vindt u verschillende soorten keukentrapjes die het leven in uw keuken veiliger, handiger en efficiënter maken.

De perfecte keukentrapjes voor in uw keuken

Bij een inklapbaar keukentrapje denkt men al vaak aan een attribuut wat vooral geschikt is voor kleine(re) mensen en kinderen. Niets is minder waar. Keukentrapjes maken het voor iedereen gemakkelijk in de keuken. Met een keukentrapje komt u gemakkelijker bij producten en accessoires die u op de bovenste planken van het keukenkastje hebt opgeslagen. U behoudt meer overzicht in de keuken en werkt efficiënter, maar vooral het veiligheidsgehalte gaat dankzij een opvouwbaar keukentrapje flink omhoog binnen uw keuken. Geen gedoe meer met uitgestrekte armen en potten en pannen die u om de oren vliegen, maar simpelweg het keuken opstapje uitklappen en op een verantwoorde en veilige manier pakken wat u nodig heeft. Keukentrapjes zijn een absolute aanwinst in iedere keuken!

Materiaal van onze keukentrapjes

Een keukentrap moet dus naast handig, vooral ook veilig zijn. U heeft niets aan het keukentrapje wanneer u zich alsnog onveilig voelt op de huishoudtrap. Daarom werken we bij Keukenmarkt-Nederland.nl alleen met keukentrappen van gerenommeerde merken. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en weten we zeker dat u zo lang mogelijk zult genieten van de nieuwe keukentrap.

Het materiaal wat gebruikt wordt in onze keukentrapjes is aluminium. Een aluminium keukentrap is beresterk, behoeft geen onderhoud en is eenvoudig te reinigen. De keukentrapjes zijn eenvoudig in te klappen of op te vouwen en u bergt de aluminium huishoudtrap dan ook gemakkelijk op in uw keuken middels speciale ophanghouders of in de plint van een onderkast. Zo heeft u de keukentrap altijd direct voor handen, maar staat deze niet in het zicht of in de weg. Ideaal voor de open keuken natuurlijk!

De aluminium keukentrappen van Keukenmarkt-Nederland.nl zijn verkrijgbaar met een hoogte van 660 mm of 417 mm waarmee u een werkhoogte kunt behalen tot maar liefst 2,8 meter. Dankzij het gebruikte aluminium in de trappen zijn de keukentrapjes erg licht: 2,7 of 3,2 kilogram. Ook de kinderen zullen prima uit de voeten kunnen met de keukentrappen van Keukenmarkt!

Koop uw keukentrap bij Keukenmarkt

De tijd dat u een nieuwe huishoudtrap in een woonwinkel of bouwmarkt aanschafte is inmiddels wel voorbij. Keukentrappen op het internet zijn vaak goedkoper en u heeft meer keuze. Steeds meer mensen kopen keukentrapjes online vanwege de voordelen van een online keukenspecialist.

Zo begrijpen wij bij Keukenmarkt-Nederland.nl dat een online aanschaf anders kan uitpakken dan u van tevoren had gedacht. Blijkt het bestelde opstapje na ontvangst toch niet helemaal te zijn wat u ervan tevoren van had gedacht. U heeft het product immers niet zelf in handen gehad en daardoor kan het keukentrapje afwijken van de verwachting. Niet meer dan normaal lijkt ons, bij een online aankoop.

Daarom heeft u bij Keukenmarkt-Nederland altijd een zichttermijn van 30 dagen op producten die u bij ons besteld heeft. Zonder opgaaf van reden mag u het keukentrapje bij ons retourneren binnen de 30 dagen zichttermijn. Na de retournering ontvangt u van ons het volledige aankoopbedrag terug. Zo kunt u probleemloos en zonder risico keukentrapjes online kopen.

Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog een nieuwe keukentrap voor in uw keuken. Bekijk hier direct ons assortiment en let zeker op onze keukentrapjes in de aanbieding. Veel van de keuken opstapjes zijn vandaag nog in prijs verlaagd!