Aluminium bestekbakken

Een roestvrijstalen bestekbak bestellen
Met een roestvrijstalen bestekbak en lade-indelingen kunt u uw keuken echt af maken. Door de ruime indeling van de bestekbakken kunt u eenvoudig al uw bestek netjes opbergen. Bij Keukenmarkt Nederland kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, zo zijn deze modellen uitermate schikt om in Blum en Hettic lades te plaatsen. Bekijk hieronder de verschillende maten roestvrijstalen bestekbakken en deze direct online!

Let op: let goed op de breedtemaat van de bestekbak zelf. Deze is altijd smaller dan de keukenlade!

Bekijk ook de Bestekbakken van andere materialen uit het aanbod van Keukenmarkt Nederland!


 

7 artikel(en)

per pagina


7 artikel(en)

per pagina

Aluminium bestekbakken

Het aanbod met aluminium bestekbakken lade indelingen die u bij Keukenmarkt vindt, is gevarieerd en de modellen zijn perfect geschikt om toe te passen in Blum en Hettich lades. Met het opruimen van uw bestek en keukengerei bewaart u met een bestekbak altijd een goed overzicht. De indeling in vakjes maakt het mogelijk om besteksoorten bij elkaar te plaatsen. Het voordeel van aluminium bestekbakken lade indelingen is uiteraard dat het materiaalsoort bij alle andere soorten materiaal aansluiting vindt. Aluminium past bovendien bij de meest uiteenlopende kleuren en is bovenal duurzaam.

Een van de andere pluspunten van de modellen van bijvoorbeeld het merk Copa design is dat de mogelijkheid geboden wordt om verdelingsvakken weg te laten. Zo kunt u altijd de optimale indeling creëren. Bij het maken van een keuze is het uiteraard aan te raden om met de afmetingen rekening te houden. De breedtemaat van de bestekbak zal namelijk net wat kleiner moeten zijn dan de breedte maat van de lade.

U kunt op uw gemak een vergelijking maken tussen de aluminium bestekbakken lade indelingen. Bij ieder model is een beschrijving beschikbaar met kenmerken en afmetingen. Bovendien wordt vermeld wat de buitenmaat van uw kast dient te zijn om het betreffende model te laten passen. Vrijwel alle modellen zijn vanuit voorraad leverbaar, zodat u uw bestelling snel tegemoet kunt zien.