Crushgrind Peper- Zoutmolen Torino berken zwart gelakt 125mm.

Design by: IDEEËN Design Team Nieuwigheid! Torino is onze nieuwe ster. De mooie vorm, het vakmanschap. Het unieke van de Torino is de EasyFill functie. Trek gewoon de stop omhoog. Deze molen wordt geleverd in eiken met olie afwerking of berken met glanzende lak. Pepermolen van het Deen... Meer informatie
Uitverkoop Op = Op
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 26,50
€ 21,95
incl. 21% btw
U bespaart: € 4,55

GRATIS verzending.

Merk Crushgrind
Bediening Handmatig
Hoogte 11cm - 20cm
Materiaalkeuze Hout
Keuze molen Peper- / Zoutmolen
UITVERKOOP: LAATSTE STUK!

Design by: IDEEËN Design Team

Nieuwigheid!

Torino is onze nieuwe ster. De mooie vorm, het vakmanschap.
Het unieke van de Torino is de EasyFill functie. Trek gewoon de stop omhoog.

Deze molen wordt geleverd in eiken met olie afwerking of berken met glanzende lak.

Pepermolen van het Deense merk Crushgrind.
CrushGrind® is een uniek keramisch mechanisme waarmee het malen van peper, zout, specerijen, kruiden en verschillende mengsels van kruiden een appeltje eitje wordt . Bij gebruik van het mechanisme CrushGrind®, wordt de smaak en geur niet beïnvloedt door oxidatie of chemische reactie. Het keramische mechanisme is ideaal voor het malen van grofkorrelig zout. Na het malen van het zout tot een zeer fijn poeder zult u merken dat u veel minder zout gebruikt dan u normaal op uw gerecht zou strooien.

Afmetingen : 125 mm hoogte.
Kleur: Zwart.
Materiaal : gelakt berkenhout.

De producent biedt een garantie van 25 jaar over alle keramische onderdelen. CrushGrind® is volledig instelbaar van fijn tot grof.. CrushGrind® kan ook heel gemakkelijk gereinigd worden. CrushGrind® biedt ongeëvenaarde prestaties en precisie.