Crushgrind Peper- Zoutmolen Stockholm eiken geolied 168mm

Design by: Carl & Carl Stockholm staat voor Scandinavisch design : Eenvoud, minimalisme en functionaliteit. Stockholm is ons eerste product met onze nieuwe innovatie CrushGrind® Geen verspillings functie. Het heeft een poort aan de onderkant van de molen die wordt geopend wanneer u aan de b... Meer informatie
Uitverkoop Op = Op
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 34,50
€ 31,00
incl. 21% btw
U bespaart: € 3,50

GRATIS verzending.

Merk Crushgrind
Bediening Handmatig
Hoogte 11cm - 20cm
Materiaalkeuze Hout
Keuze molen Peper- / Zoutmolen
Design by: Carl & Carl

Stockholm staat voor Scandinavisch design : Eenvoud, minimalisme en functionaliteit.

Stockholm is ons eerste product met onze nieuwe innovatie CrushGrind® Geen verspillings functie.
Het heeft een poort aan de onderkant van de molen die wordt geopend wanneer u aan de bovenkant naar beneden drukt tijdens het malen. Hij zal zich weer sluiten wanneer je de druk vermindert. Resultaat is dat de poort peper / zout resten in de molen zal houden wanneer deze geplaatst wordt op de tafel of uw aanrechtblad.
Het unieke van deze producten is de EasyFill functie. Trek gewoon het bovenste deel omhoog en je kunt gemakkelijk bijvullen. Snel en gemakkelijk. Niet nodig om een metalen knop los te maken en te vullen via een kleine opening zoals dat bij veel andere merken wel is.


Pepermolen van het Deense merk Crushngrind.
CrushGrind® is een uniek keramisch mechanisme waarmee het malen van peper, zout, specerijen, kruiden en verschillende mengsels van kruiden een appeltje eitje wordt . Bij gebruik van het mechanisme CrushGrind®, wordt de smaak en geur niet beïnvloedt door oxidatie of chemische reactie. Het keramische mechanisme is ideaal voor het malen van grofkorrelig zout. Na het malen van het zout tot een zeer fijn poeder zult u merken dat u veel minder zout gebruikt dan u normaal op uw gerecht zou strooien.

Afmetingen : 168mm hoogte.
Kleur: Eiken geolied.

De producent biedt een garantie van 25 jaar over alle keramische onderdelen. CrushGrind® is volledig instelbaar van fijn tot grof.. CrushGrind® kan ook heel gemakkelijk gereinigd worden. CrushGrind® biedt ongeëvenaarde prestaties en precisie.