Crushgrind Peper- Zoutmolen Barcelona 120mm

Design by: IDEEËN Design Team Barcelona is een eigentijds design perfect voor zout en peper te malen., Het unieke van deze producten is de EasyFill functie. Trek gewoon het bovenste deel omhoog en je kunt gemakkelijk bijvullen. Snel en gemakkelijk. Niet nodig om een metalen knop los te maken ... Meer informatie
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 23,50
€ 20,00
incl. 21% btw
U bespaart: € 3,50

GRATIS verzending.

Merk Crushgrind
Bediening Handmatig
Hoogte 11cm - 20cm
Materiaalkeuze Acryl
Keuze molen Peper- / Zoutmolen
Design by: IDEEËN Design Team

Barcelona is een eigentijds design perfect voor zout en peper te malen.,

Het unieke van deze producten is de EasyFill functie. Trek gewoon het bovenste deel omhoog en je kunt gemakkelijk bijvullen. Snel en gemakkelijk. Niet nodig om een metalen knop los te maken en te vullen via een kleine opening zoals dat bij veel andere merken wel is.

Barcelona is verkrijgbaar in doorzichtige acryl uitvoering - hoogte van het product: 120mm.

Pepermolen van het Deense merk Crushgrind.
CrushGrind® is een uniek keramisch mechanisme waarmee het malen van peper, zout, specerijen, kruiden en verschillende mengsels van kruiden een appeltje eitje wordt . Bij gebruik van het mechanisme CrushGrind®, wordt de smaak en geur niet beïnvloedt door oxidatie of chemische reactie. Het keramische mechanisme is ideaal voor het malen van grofkorrelig zout. Na het malen van het zout tot een zeer fijn poeder zult u merken dat u veel minder zout gebruikt dan u normaal op uw gerecht zou strooien.

Afmetingen : 120 mm hoogte.
Kleur: Acryl doorzichtig
Materiaal : Acryl.

De producent biedt een garantie van 25 jaar over alle keramische onderdelen. CrushGrind® is volledig instelbaar van fijn tot grof.. CrushGrind® kan ook heel gemakkelijk gereinigd worden. CrushGrind® biedt ongeëvenaarde prestaties en precisie.