Cappuccino kop Koziol Aroma zwart

"De Italiaanse designer Matteo Thun heeft de espresso-houding verandert doordat het kopje geen oortje meer heeft. Als hij het voor het zeggen zou hebben, drinkt men vanaf vandaag zijn koffie anders: ""AROMA biedt de mogelijkheid om niet binnen 3 secondes snel een kopje koffie te drinken, maar om er ... Meer informatie
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 14,90
incl. 21% btw
Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf 20 euro, daaronder € 3,95 verzendkosten.
Merk Koziol
"De Italiaanse designer Matteo Thun heeft de espresso-houding verandert doordat het kopje geen oortje meer heeft. Als hij het voor het zeggen zou hebben, drinkt men vanaf vandaag zijn koffie anders: ""AROMA biedt de mogelijkheid om niet binnen 3 secondes snel een kopje koffie te drinken, maar om er even echt van te genieten door met beide handen de koffie of thee vast te houden"". Het kopje is in vier maten verkrijgbaar: espresso, cappucchino, café au lait en in een extra grote variant. Het laatsgenoemde model, de beker, is o.a. ook geschikt voor dips, sausjes, muesli, nootjes, antipasti en soep.
Puur design in perfecte materiaalsamenstelling.
"
Afmetingen : 85mm lengte x 85mm breedte x 65mm hoogte.
Kleur: Zwart / wit
Inhoud: 100ml.
 • € 22,35 € 21,23

  5% korting
  -€ 1,12 korting op deze bundel

  1
  +

  1*Cappuccino kop Koziol Aroma zwart + 1*Espresso kop Koziol Aroma zwart 3562526