Camping Barbecue Ferraboli Pic nic + 3 BBQ matten

Alles wat u nodig heeft voor een gezellige barbeque buitenshuis in het gemak van een koffer!. PICNIC - de reis- barbecue ! De chef-kok voor het weekend buitenshuis! Alle elementen van de barbecue passen binnen de vuurpot : verchroomde grill , vlam grill , poten met rubber fittingen en beschermen... Meer informatie
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 42,00
€ 38,00
incl. 21% btw
U bespaart: € 4,00

GRATIS verzending.

Merk Ferraboli

Alles wat u nodig heeft voor een gezellige barbeque buitenshuis in het gemak van een koffer!


PICNIC - de reis- barbecue ! De chef-kok voor het weekend buitenshuis! Alle elementen van de barbecue passen binnen de vuurpot : verchroomde grill , vlam grill , poten met rubber fittingen en beschermende zijpanelen. Het deksel kan gesloten worden Dit alles zonder een enkele moer of bout : de Picknick barbecue installeert zich vrijwel zelf ! De vuurkorf is gemaakt van geperst plaatwerk , met een split aan de voorkant om de luchtstroom te vergemakkelijken.
Deze kleine en compacte barcbecue is ideaal om mee te nemen tijdens een pic nic, op de camping of zelfs voor thuisgebruik is dit de perfecte oplossing. De barbecue laat zich makkelijk dragen door de grote hendel aan de koffer. Daarbij weegt deze draagbare barcbecue slechts 5 kg. 


Gewicht : 5 kg Afmetingen : cm 52 x 28 x 73 cm
Afmetingen grill: 39cm x 28cm
Hoogte grill: +/- 50 cm
2 jaar garantie.
Kleur: Zwart. 
Met plooibare pootjes Is dit toch niet de barbecue die u in gedachten had, bekijk dan ons assortiment van andere barbecues.