Camping Barbecue Ferraboli Pic nic

Alles wat u nodig heeft voor een gezellige barbecue sessie buitenshuis in het gemak van een koffer! PICNIC - de reis- barbecue ! De chef-kok voor het weekend! Alle elementen van de barbecue zijn goed afgewerkt : verchroomde grill , poten met rubberen fittingen en beschermende zijpanelen. De deksel... Meer informatie
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 42,00
€ 38,00
incl. 21% btw
U bespaart: € 4,00

GRATIS verzending.

Merk Ferraboli

Alles wat u nodig heeft voor een gezellige barbecue sessie buitenshuis in het gemak van een koffer!


PICNIC - de reis- barbecue ! De chef-kok voor het weekend! Alle elementen van de barbecue zijn goed afgewerkt : verchroomde grill , poten met rubberen fittingen en beschermende zijpanelen. De deksel kan afgesloten worden Dit alles zonder een enkele moer of bout te installeren: de Picknick barbecue installeert zich vrijwel zelf ! De vuurkorf is gemaakt van geperst plaatwerk , met een split aan de voorkant om de luchtstroom te vergemakkelijken.


Deze kleine en compacte barbecue is ideaal om mee te nemen tijdens een pic nic, op de camping of zelfs voor thuisgebruik is dit de perfecte oplossing. De barbecue laat zich gemakkelijk dragen door de grote hendel aan de voorzijde van de koffer.

Daarbij weegt deze draagbare barbecue slechts 5 kg. 


Gewicht : 5 kg Afmetingen : cm 52 x 28 x 73 cm
Afmetingen grill: 39cm x 28cm
Hoogte grill: +/- 50 cm
2 jaar garantie.
Kleur: Zwart. 
Met plooibare pootjes Is dit toch niet de barbecue die u in gedachten had, bekijk dan ons assortiment van andere barbecues.