Blender Girmi Fr45 wit

Mooie vormgegeven Blender van het Italiaanse merk Girmi. Vermogen 350 watt Met 4 rvs messen. 1,5 liter opzet kom met maataanduiding. Met veiligheids stand. Met 2 verschillende snelheden en pulse functie. Anti slip voetjes aanwezig onder de blender om hem zodoende mooi op de plek te houden. ... Meer informatie
Levertijd
Op voorraad
sluiten
Voor 16.30 besteld, morgen in huis. In weekend bestellen, is dinsdag in huis. (Alleen van toepassing wanneer betaling ontvangen is)
€ 45,95
€ 27,95
incl. 21% btw
U bespaart: € 18,00

GRATIS verzending.

Merk Girmi Italia
Mooie vormgegeven Blender van het Italiaanse merk Girmi.
Vermogen 350 watt
Met 4 rvs messen.
1,5 liter opzet kom met maataanduiding.
Met veiligheids stand.
Met 2 verschillende snelheden en pulse functie.
Anti slip voetjes aanwezig onder de blender om hem zodoende mooi op de plek te houden.
Met draaiknop bediening.
Met opklapbare deksel.
Afmetingen : 220mm x 170mm x 400mm.
Aansluitwaarde : 230 volt.

2 jaar fabrieksgarantie.Design, creativiteit en aandacht voor detail zijn typerend voor het Girmi assortiment: functionele kleine apparaten, eenvoudig te gebruiken en leuk om naar te kijken, ontworpen om perfect aan te sluiten bij de hedendaagse behoefte van het gezin.

Het bedrijf werd opgericht in Omegna in 1919 waar in het begin de nadruk lag op het produceren van toiletartikelen. Dertig jaar later sloeg het bedrijf een andere richting in. Dat resulteerde in de introductie van een eerste blender product in 1954 tegen een prijs van 9.000 lire. Een enorme verkoopsucces! Wat zich tot op de dag van vandaag nog steeds voortzet.