Barbecues

Ferraboli barbecues nu te koop bij keukenmarkt. Kwalitatief goede barbecues gemaakt in Italië tegen aantrekkelijke prijzen!.

Ariete is de perfecte aanvulling bij uw BBQ activeiten. De Ariete grill serie is goed toe te passen voor de extra bereiding van uw vleeswaren naast de BBQ of als perfecte optie om gezellig buiten aan tafel te kunnen grillen/barbecuen. 

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 29,95
€ 9,95
Uitgelicht
Camping Barbecue Ferraboli picnic
was € 42,00
€ 37,95
Barbecue Ferraboli Tulipano
was € 53,00
€ 25,95
Tafel barbecue Ferraboli smile zwart
was € 29,95
€ 9,95

Artikelen 1 tot 38 van 38 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 38 van 38 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Barbecues

Barbecues gezocht? Bekijk dan snel het aanbod BBQ's en barbecue accessoires op Keukenmarkt-Nederland.nl. Bij ons vindt u verschillende soorten barbecues in diverse materialen en uiteenlopende kleuren en stijlen plus alle benodigde BBQ-accessoires. U vindt dan ook altijd wel een BBQ in ons assortiment die perfect bij uw barbecue talent past!

Soorten barbecues bij Keukenmarkt

Barbecueën. Zodra de eerste warme dag van het jaar zich aandient ontvlammen we massaal de BBQ. Gezellig eten en drinken met familie. In Nederland zijn we er gek op.

De ene barbecue is echter de andere niet en ook verschillen 'grillmasters' onderling van elkaar. Misschien grilt u bijvoorbeeld het liefst op een gasbarbecue en de buurman juist liever op een houtskool BBQ. Zoveel mensen, zoveel wensen en daarom vindt u bij ons verschillende soorten barbecues zodat er altijd wel een BBQ bij zit die voldoet aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Materiaal van onze barbecues

Een barbecue krijgt nogal wat te verduren gedurende zijn levensduur en het materiaal van de BBQ moet dan ook dik in orde zijn. De kwaliteitsbarbecues van Keukenmarkt-Nederland.nl zijn gemaakt van rvs. Zo kunt u niet alleen zorgeloos en veilig barbecueën, maar bent u ook verzekerd van een lange levensduur van de nieuwe stalen BBQ. Het materiaal is eenvoudig te reinigen en behoeft na aanschaf vrijwel geen onderhoud. Kwestie van reinigen en stallen zodat u er op die eerste zomerse dag meteen klaar voor bent!

Barbecues van groot tot klein

De barbecues in ons assortiment zijn uiteenlopend. Van kleine tafelgrills die u ook prima kunt gebruiken tijdens kerst om mee te gourmetten tot serieuze buitenkeukens als de prachtige Ferraboli barbecue waar echt alles op en aan zit om uw BBQ-feestje geslaagd te maken.

De meeste mensen hebben echter baat bij een barbecue op wieltjes of een opvouwbare barbecue zodat deze eenvoudig opgeborgen kan worden in het winterseizoen. Een verrijdbare barbecue verplaatst u eenvoudig naar de schuur of andere opbergruimte zodat deze niet in de weg staat en veilig staat opgeborgen tot het nieuwe BBQ-seizoen zich aandient.

Barbecues voor alle gelegenheden

Het mooie van barbecueën is dat het vrijwel overal kan. Veel barbecues uit ons assortiment laten zich makkelijk transporteren zodat u de barbecue prima mee kunt nemen naar de camping, het park of een ander recreatieterrein. Vooral de kleinere BBQ's zijn ideaal voor BBQ liefhebbers die de hele zomer lang op de meest vreemde plekken willen barbecueën. Ze passen eenvoudig in de kofferbak van uw auto en laten zich nadien gemakkelijk schoonmaken vanwege de gebruikte materialen. Dit geldt uiteraard ook voor de thuis barbecue die u op een vaste plek in de tuin heeft staan. In ons assortiment treft u beschermcovers voor de thuis BBQ zodat de barbecue ook in de winter prima beschermd is tegen weersomstandigheden.

Barbecue kopen bij Keukenmarkt

Een barbecue kopen doe u natuurlijk niet iedere dag en daarom werken we bij Keukenmarkt alleen met barbecues van gerenommeerde merken als Ferraboli en Ariete. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en weten we zeker dat u optimaal kunt genieten van de nieuwe BBQ.

Een barbecue online kopen kan misschien wat onwennig zijn. U heeft de BBQ immers niet met eigen ogen kunnen aanschouwen. Bij Keukenmarkt-Nederland.nl begrijpen we dat een online aankoop soms niet helemaal uitpakt zoals u van tevoren had verwacht. Is de nieuwe barbecue toch net iets te klein of oogt deze in het echt anders dan u op de afbeeldingen op de website had gezien. Geen enkel probleem!

Op onze producten heeft u altijd een zichttermijn van 30 dagen. Wel zo fijn bij een online aankoop!

Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog uw nieuwe barbecue. Let zeker ook op de barbecues in de aanbieding, want veel van onze BBQ's zijn vandaag nog in prijs verlaagd!