Wesco afvalemmers

WESCO AFVALEMMERS TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan Wesco afvalemmers tegen de allerscherpste prijzen. Ook uw Wesco afvalemmer snel geleverd door de keukenmarkt.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 199,00
€ 137,00

19 artikel(en)

per pagina


19 artikel(en)

per pagina

Wesco Afvalemmers

Het grootste aanbod Wesco afvalemmers voor de scherpste prijzen, dat is wat wij in onze webwinkel aanbieden. De inbouw afvalemmers van Wesco kunnen volledig onzichtbaar weggewerkt worden in uw keukenkast of keukenlade.

In ons assortiment vindt u diverse Wesco afvalemmers die geschikt zijn voor inbouw in uw keuken. De breedte van uw keukenlade of keukenkast en het soort deur zijn bepalend voor het model dat u nodig hebt. Uiteraard zijn de doordachte Wesco afvalsystemen ook geschikt voor het scheiden van uw keukenafval.

Gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaande Wesco pedaalemmer? Kies dan voor de moderne Kickmaster, de kogelvormige pedaalemmer met een deksel dat luchtdicht afsluit.

Bestel online uw vrijstaande Wesco afvalemmer in de kleur die perfect past bij het interieur van uw keuken. Wilt u meer informatie over onze Wesco afvalemmers, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.