Stala afvalemmers

STALA AFVALEMMERS TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan Stala afvalemmers tegen de allerscherpste prijzen. Ook uw Stala afvalemmer snel geleverd door de keukenmarkt.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 88,50
€ 56,00

6 artikel(en)

per pagina


6 artikel(en)

per pagina

Stala afvalemmers

Stala afvalemmers zijn bij ons te bestellen in diverse soorten en maten. Deze slimme inbouw-afvalemmers zijn zowel hygiënisch als ruimtebesparend. Bovendien is het de ideale oplossing voor iedereen die liever geen losse pedaalemmer in de keuken wil of kan hebben.

De handige Stala afvalemmers zijn volledig uitschuifbaar en zijn voorzien van een deksel dat automatisch meebeweegt. De afvalemmer schuift soepel op een geleiderail die probleemloos onderin de keukenkast te monteren is.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte in de kast kunt u kiezen voor een Stala afvalemmer met een inhoud van 11 tot wel 36 liter. De losse inzetbakjes zijn heel gemakkelijk te reinigen en maken het heel eenvoudig om uw keukenafval te scheiden.

Ontdek welke Stala afvalemmer het beste in uw keuken past en bestel ‘m snel en voordelig in onze webwinkel. Want als het om Stala afvalemmers gaat, vindt u in onze webwinkel altijd de beste deal