Blanco afvalemmers

BLANCO AFVALEMMERS TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan Blanco afvalemmers tegen de allerscherpste prijzen. Ook uw Blanco afvalemmer snel geleverd door de keukenmarkt.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 214,00
€ 133,00

5 artikel(en)

per pagina


5 artikel(en)

per pagina

Blanco afvalemmers

Voor Blanco afvalemmers bent u bij ons aan het voordeligste adres. Met de inbouw afvalemmers van Blanco haalt u altijd een handig systeem in huis om uw keukenafval te verzamelen en te sorteren.

Wij leveren diverse Blanco afvalemmers die geschikt zijn om in de keukenkast in te bouwen. Daarnaast kunt u bij ons ook de Blanco afvalemmer bestellen die in het werkblad kan worden gemonteerd. Dit doordachte ontwerp van RVS is uitermate gebruiksvriendelijk en ook nog eens heel gemakkelijk schoon te houden. Echt een aanrader voor iedere keuken! Of kies voor de praktische afvalemmer Blancoselect die aan de binnenzijde van bijna elke kastdeur gemonteerd kan worden.

Hebt u hulp nodig bij de keuze van een afvalsysteem? Neem dan telefonisch contact op met onze deskundige klantenservice medewerkers. Zij vertellen u graag alles over de scherp geprijsde Blanco afvalemmers. U profiteert bij ons gewoon altijd van de beste service.